En verder...

Jack is vader van een een zoon (2002) en dochter (2004). In zijn vrije tijd is hij vaak op het water te vinden. Zeilen is zijn passie en naast trips op de Wadden- en de Noordzee staat een grote overtocht op zijn verlanglijst. In het hockeyseizoen is hij langs de lijn te vinden tijdens wedstrijden van de kinderen. Hij kookt graag en probeert regelmatig nieuwe recepten uit voor vrienden.

Kennismaken?

Van gedachten wisselen hoe Career District u concreet vooruit kan helpen? Ik maak graag vrijblijvend kennis! Bel 06 51 95 75 00 of mail: info@careerdistrict.nl


Achtergrond Jack Bezemer

Jack Bezemer is een toegewijde professional met een stevige achtergrond in communicatie en recruitment. Hij voelde zich jarenlang als een vis in het water als Client Services Director bij een gerenommeerd reclamebureau, om vervolgens te ontdekken dat hij een zesde zintuig heeft voor Executive Search. Eenmaal aan de slag in dat ogenschijnlijk andere vakgebied, bleken zijn empathisch vermogen, creativiteit en analytisch denken de succesfactoren om snel en concreet te doorgronden wat er speelt. Zowel bij bedrijven als bij individuen.

Jack is een gedegen gesprekspartner op alle niveaus binnen organisaties en is in staat om snel tot de kern van de zaak door te dringen. Hij is enthousiast, open en oplossingsgericht. Het adviseren en coachen van individuen en teams gaat hem natuurlijk af en geeft hem voldoening en energie.

Jack startte in 2005 met Career Distict en richtte zich daarmee aanvankelijk op Search en Recruitment. Door toevoeging van Breinvoorkeuren NBI® als methode voor het in kaart brengen van persoonlijk voorkeuren, heeft hij zijn werkterrein succesvol verdiept. Sindsdien adviseert hij – naast teams in bedrijven - ook individuen met werkgerelateerde vraagstukken en scholieren/studenten met profiel- en studiekeuze vraagstukken.


Profiel Breinvoorkeuren NBI® Jack Bezemer

Als voorbeeld van het Breinvoorkeuren profiel staat hieronder zijn persoonlijk profiel.

Kenmerkend Career District

Nieuwsgierig, daadwerkelijk geïnteresseerd in mensen en gedreven. Nieuwsgierig naar wat een organisatie maakt wat ze is en waar haar behoefte uit bestaat. Nieuwsgierig naar wat iemand drijft, uniek maakt en kan laten groeien. Empatisch en altijd werkend vanuit een vertrouwensrelatie. Het is en blijft mensen werk!

Reacties

"Het is een mooi en inzichtelijk document om af en toe naar terug te grijpen."

"Nu kan ik eindelijk duiden waarom het goed of fout voelt"

"Je rapporten hebben me heel goed geholpen. Voor mezelf heb ik een duidelijke keuze gemaakt en dat is mede ingegeven door jouw rapport."

Neem contact op!

Graag wisselen we met u van gedachte omtrent uw specifieke vraagstelling. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

BTW NL1802.18.396.B01
KvK 32115396
Rabobank NL02 RABO 0121 2337 23

Contact

 • iPhone:
  +31 6 51 95 75 00
 • Email:
  info@careerdistrict.nl
 • Postadres:
  P.O. Box 16
  1243 ZG, Kortenhoef
  The Netherlands