BREINKRACHT TARIEVEN SCHOLIEREN / STUDENTEN

Breinvoorkeuren NBI® hanteren we in verschillende pakketten op het gebied van Sektorkeuze MAVO en Profielkeuze HAVO /VWO. Hieruit kan een keuze gemaakt worden al naar gelang de behoefte.


Pakket BASIC € 195,-  

Het Pakket BASIC bestaat uit een telefonische intake waarin we ingaan op de specifieke hulpvraag. Na formulering van de vraag krijgt de leerling de inlogcode van de vragenlijst NBI® Student (15 – 19 jaar) en vult deze in. Na het invullen van de vragenlijst ontvangen wij het profiel. Dit profiel wordt geanalyseerd en het advies wordt verwerkt in de schriftelijke rapportage. De rapportage wordt telefonisch of via Skype besproken.


Pakket EXTRA € 295,-  

Het Pakket EXTRA is uitgebreid met de vragenlijst NBI® Leerstijl. Door het invullen van deze extra vragenlijst wordt inzicht verkregen welke manier van leren het beste bij het kind past. Dit instrument geeft inzicht in de leerstijl van het kind en in vraagstukken rond leren die belangrijk voor het kind zijn. Het geeft ook aan waar er eventueel ruimte is voor verbetering. Dit kan leiden tot een betere leerstijl, verhoogde concentratie bij het leren en betere leerresultaten.


Pakket EXCLUSIEF € 395,-  

Het Pakket EXCLUSIEF is het meest uitgebreide pakket. Hieraan is een persoonlijk gesprek toegevoegd waarin we nader kunnen ingaan op de profielen en brainstormen over de inzichten die de analyse en rapportage bieden.

Kenmerkend Career District

Nieuwsgierig, daadwerkelijk geïnteresseerd in mensen en gedreven. Nieuwsgierig naar wat een organisatie maakt wat ze is en waar haar behoefte uit bestaat. Nieuwsgierig naar wat iemand drijft, uniek maakt en kan laten groeien. Empatisch en altijd werkend vanuit een vertrouwensrelatie. Het is en blijft mensen werk!

Reacties

"Het is een mooi en inzichtelijk document om af en toe naar terug te grijpen."

"Nu kan ik eindelijk duiden waarom het goed of fout voelt"

"Je rapporten hebben me heel goed geholpen. Voor mezelf heb ik een duidelijke keuze gemaakt en dat is mede ingegeven door jouw rapport."

Neem contact op!

Graag wisselen we met u van gedachte omtrent uw specifieke vraagstelling. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

BTW NL1802.18.396.B01
KvK 32115396
Rabobank NL02 RABO 0121 2337 23

Contact

 • iPhone:
  +31 6 51 95 75 00
 • Email:
  info@careerdistrict.nl
 • Postadres:
  P.O. Box 16
  1243 ZG, Kortenhoef
  The Netherlands