Sektor/Profielkeuze scholieren:" Volg jouw pad, kies wat bij jou past"


'Career District biedt scholieren inzicht in het maken van de juiste keuze!'


Sektorkeuze MAVO en Profielkeuze HAVO-VWO

In 3 MAVO, HAVO en 4 VWO staan scholieren (samen met ouders) voor een belangrijke en vaak lastige keuze; hun sektor/profielkeuze. Het maken van studie gerelateerde keuzes wordt makkelijker en inzichtelijker wanneer je weet welke voorkeursstijl iemand heeft. Je persoonlijke manier van denken en doen bepaalt in sterke mate welke sektor/profielen je op de MAVO, HAVO en het VWO je van nature gemakkelijker kunnen afgaan en welke er beter bij je kunnen passen. De Breinvoorkeuren NBI® Leerling (9-14 jaar) en student (15-19 jaar) instrumenten meten de breinvoorkeuren van leerlingen en geven dit inzicht. We bieden verschillende pakketten aan om de breinvoorkeuren van scholieren en studenten in kaart te brengen.Leerstijl

Om inzicht te krijgen in de leerstijl van de leerling / student hanteren we het Breinvoorkeuren NBI® Leerstijl instrument. Dit geeft ook aan waar er eventueel ruimte is voor verbetering. Dit kan leiden tot een betere leerstijl, verhoogde concentratie bij het leren en betere leerresultaten. Ook ouders kunnen zich er van bewust worden dat sommige studiemethoden en leeromgevingen meer geschikt zijn bij het profiel van uw kind. Breinkracht zorgt voor meer begrip, motivatie en harmonie.

Breinkracht geeft inzicht in hoe jij bij voorkeur jouw leven leidt en je studie inricht, zodat je uiteindelijk succesvoller én gelukkiger kunt worden. Breinvoorkeuren is dan ook een inspirerende, nuttige én vooral praktische methode.

Kenmerkend Career District

Nieuwsgierig, daadwerkelijk geïnteresseerd in mensen en gedreven. Nieuwsgierig naar wat een organisatie maakt wat ze is en waar haar behoefte uit bestaat. Nieuwsgierig naar wat iemand drijft, uniek maakt en kan laten groeien. Empatisch en altijd werkend vanuit een vertrouwensrelatie. Het is en blijft mensen werk!

Reacties

"Het is een mooi en inzichtelijk document om af en toe naar terug te grijpen."

"Nu kan ik eindelijk duiden waarom het goed of fout voelt"

"Je rapporten hebben me heel goed geholpen. Voor mezelf heb ik een duidelijke keuze gemaakt en dat is mede ingegeven door jouw rapport."

Neem contact op!

Graag wisselen we met u van gedachte omtrent uw specifieke vraagstelling. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

BTW NL1802.18.396.B01
KvK 32115396
Rabobank NL02 RABO 0121 2337 23

Contact

 • iPhone:
  +31 6 51 95 75 00
 • Email:
  info@careerdistrict.nl
 • Postadres:
  P.O. Box 16
  1243 ZG, Kortenhoef
  The Netherlands