Breinkracht voor Professionals en Organisaties

Career District is een bureau voor carrière en persoonlijke/team ontwikkeling. Career District kent twee pijlers die het fundament vormen van haar dienstverlening. Het searchen en selecteren van professionals. En het vergroten van de effectiviteit van individuen en teams; door het inzichtelijk maken van de natuurlijke breinvoorkeuren. Career District brengt in kaart hoe mensen en organisaties in hun kracht te zetten. Wij combineren onze eigen ervaring graag met goed onderbouwde methodes, zoals Breinvoorkeuren NBI®.


Toepassingen Breinkracht

Samenwerking Teams

Een team opereert optimaal als de verschillende breinvoorkeuren in meer of mindere mate zijn vertegenwoordigd - afhankelijk van de (fase van de) opdracht. Breinvoorkeuren NBI® laat zien of alle benodigde voorkeuren en vaardigheden voorhanden zijn. En, zeker zo belangrijk: maakt de teamleden bewust van elkaars stijlen, zodat ze elkaars kwaliteiten op een effectieve manier gebruiken en succesvol samenwerken.


Leiderschap

Een succesvolle leider is een leider die een ander in alle gevallen kan leiden en managen op een manier die is afgestemd op zijn/haar voorkeursstijl. Een Whole Brain leider (her)kent de breinvoorkeuren van zichzelf en zijn teamleden, weet wat voor impact zijn leiderschapsstijl heeft en hoe hij anderen kan inspireren. Ook biedt Breinvoorkeuren NBI® informatie over strategievorming, probleemoplossend vermogen en het creatief denken – onmisbare ingrediënten van goed leiderschap.


Outplacement

Bij het beëindigen van de werkrelatie met een medewerker is het nemen van sociale verantwoordelijkheid en betrokkenheid door de werkgever een belangrijk criterium. Dat betekent dat medewerkers op een persoonlijke, sociale en effectieve wijze begeleid worden naar een nieuwe werkgever. Met als uiteindelijk doel het vergroten van de kans op de arbeidsmarkt van de medewerker.

In deze persoonlijke begeleiding heeft Breinvoorkeuren NBI een rol van betekenis. Want iemand is het meest succesvol als hij een baan heeft die aansluit bij zijn eigen breinvoorkeuren. Door analyse en advies op het gebied van persoonlijke breinvoorkeuren, krijgt de werknemer inzicht om een baan te kiezen die hij kan (vaardigheden) maar ook de baan die hij wil doen (voorkeuren).

Met andere woorden; je helpt hiermee de werknemer zijn toekomstige loopbaan te bepalen en een beter beeld te krijgen van de baan die past en van terreinen waar ontwikkeling nodig is.


Werving en Selectie

Bij de invulling van een vacature denkt u eerst na over een interne of externe invulling want u wilt de juiste persoon op de juiste plaats. Bij zowel een interne als externe oplossing geeft Breinvoorkeuren inzicht door rekening te houden met zijn/haar breinvoorkeuren en het ontwerpen van het Baanprofiel.


Kenmerkend Career District

Nieuwsgierig, daadwerkelijk geïnteresseerd in mensen en gedreven. Nieuwsgierig naar wat een organisatie maakt wat ze is en waar haar behoefte uit bestaat. Nieuwsgierig naar wat iemand drijft, uniek maakt en kan laten groeien. Empatisch en altijd werkend vanuit een vertrouwensrelatie. Het is en blijft mensen werk!

Reacties

"Het is een mooi en inzichtelijk document om af en toe naar terug te grijpen."

"Nu kan ik eindelijk duiden waarom het goed of fout voelt"

"Je rapporten hebben me heel goed geholpen. Voor mezelf heb ik een duidelijke keuze gemaakt en dat is mede ingegeven door jouw rapport."

Neem contact op!

Graag wisselen we met u van gedachte omtrent uw specifieke vraagstelling. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

BTW NL1802.18.396.B01
KvK 32115396
Rabobank NL02 RABO 0121 2337 23

Contact

 • iPhone:
  +31 6 51 95 75 00
 • Email:
  info@careerdistrict.nl
 • Postadres:
  P.O. Box 16
  1243 ZG, Kortenhoef
  The Netherlands